Argentina s'apropa a Bigues a través de l'acordió

La 26ª Trobada d'Acordions de Bigues torna a recordar les trobades d'abans de la pandèmia
La 26ª Trobada d'Acordionistes de Bigues ha estat la trobada del retorn a la normalitat, que comença de ben matí amb una trobada extraoficial ja a la terrassa de ca l'Arcís amb alguns dels participants, que continua amb el dinar de germanor dels diferents acordionistes amb els membres de la coral i amb el posterior concert on, cadscun d'ells,ens ofereixen amb tota l'alegria i la il·lusió del món el seu art, enguany amanit per la temàtica argentina que se li ha donat a la trobada.

Després de dues trobades que han estat més fredes i distants de l'habitual per culpa de la pandèmia -trobada completament virtual la 24ª i només amb el concert i amb mascaretes la 25ª-, la d'enguany ens ha permet tornar-nos a veure les cares, xerrar, intercanviar opinions i punts de vista i poder compartir estones que van més enllà de l'aspecte estrictament musical.

Per l'escenari del Teatre Auditori Polivalent de Bigues han passat en aquesta ocasió la Carolina Oliver, en Jordi Bruguera, en Fidel Membrive, en Jordi Comasòlives, l'Andreu Muriana, en Josep Estruch, en Pep Vancell i en Tino Barba. Per diferents circumstàncies, alguns dels acordionistes habituals de la trobada no han pogut venir en aquesta ocasió a acompanyar-nos, així que esperarem amb delit la propera trobada per tal que poguem mirar de reunir-nos tots novament els de sempre i els que vindran.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes