Concert temàtic de Disney

Amb un parell d'anys d'endarreriment aconseguim completar un dels projectes més ambiciosos de la nostra coral
El dissabte 9 de juliol vam cloure oficialment el curs que ha suposat el retorn a la normalitat, tot i que al llarg del mateix hem hagut d'anar-nos adaptant a diferents contratemps que la Covid encara ens ha anat presentant.

En un projecte que s'hauria hagut de dur a terme l'any 2020 però que la pandèmia va obligar a ajornar per raons de sobra consegudes per tothom, aquest any de represa hem gosat atrevir-nos a tirar-lo endavant, en un exercici de total valentia per part nostra, ja que a banda de recuperar la normalitat -o la nova normalitat que diuen-, exercici que tothom ha hagut de fer en major o menor mesura, aquest projecte ens suposava sortir de la nostra zona de confort.

Amb l'acompanyament de n'Èric Varas al piano, a la percussió d'en Rodrigo Martínez, d'en Pau Barba al violí, la direcció de n'Ariel Seras i una posada en escena diferent -vestimenta molt més informal que de costum i amb projecció d'imatges de les diferents pel·lícules d'acord amb el que anàvem cantant-, més de 150 persones van apropar-se al Teatre Auditori Polivalent de Bigues a escoltar-nos i a gaudir del concert, un concert molt treballat, amb molt d'esforç al darrere i del que ens donem plenament satisfets del resultat obtingut.

El concert es va completar amb tres intervencions solistes intercalades en el repertori de la coral, dues de n'Alexandra Bigas i una de n'Ayelén Seras.

També agrair a Bigues i Riells Comerç Actiu pel seu suport i per col·laborar amb nosaltres mitjançant el sorteig de dues targes regal amb valor de 40€ cadascuna a gastar en els comerços que formen part de l'associació.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes