Tanquem la festa major d'hivern de Vallromanes

Primera actuació en intercanvi en gairebé tres anys arran de la pandèmia
Qui ens havia de dir en el ja llunyà 1 de juny de 2019, en què vam cantar a la Sala Polivalent del Centre de Cultura Popular la Violeta de la Vila de Gràcia convidats pel cor Gràcia Swing Sisters, que s'iniciava un llarg període de temps en el que no viatjaríem convidats a cantar en algun indret de la nostra geografia.

A mitjans d'aquest mes de gener, però, hem rebut la proposta, a través del nostre director, de cantar a Vallromanes, en un concert emmarcat dins la Festa Major d'hivern d'aquesta població vallesana, en motiu de Sant Vicenç.

Així, doncs, el 30 de gener de 2022, pràcticament 33 mesos després, hem pogut tornar a sentir el plaer de cantar convidats per una altra coral, en aquest cas la de Vallromanes, també del Vallès Oriental, com nosaltres, i amb la que compartim director, n'Ariel Seras.

Una cinquantena de persones van apropar-se a la sala de teatre del Casal de Vallromanes a escoltar el concert que cloïa els actes de la Festa Major d'hivern de Vallromanes. Amb algunes baixes a causa del bitxo, que per al record el programa ofert per aquesta ocasió: Amor particular, La gavina, Recuérdame -ha estat la peça d'estrena-, Hallellujah, Joan del Riu i l'Estaca. La tradicional africana Erile va ser el cant comú.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes