El Poema de Nadal de Josep M¬ de Sagarra

FemBiR i la Coral l'Amarant colĚlaborem en aquest projecte nadalenc que es representarÓ al TAP
En un any marcat per la pandèmia de la Covid19 i tot el que se n'ha derivat, la nostra coral ha intentat revelar-se contra l'adversitat i seguir, en la mesura del possible i sempre seguint els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries, amb l'activitat pròpia de la coral.

Una altra entitat que acostuma a fer actes per les festes nadalenques que s'apropen és FemBiR, que l'any passar va recuperar Els Pastorets aprofitant el Teatre Auditori Polivalent, el nou equipament municipal. Al 2020 no s'han pogut fer muntatges amb tanta participació, i fruit d'això es va proposar fer El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, que va ser solidari amb la Marató de TV3 i va recaptar 339€. Arran d'aquesta iniciativa, FemBiR va contactar amb la nostra coral per exposar-nos el projecte i nosaltres vam acceptar de col·laborar-hi, per així fer una activitat, ser solidaris i fer poble.

El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra és un poema dividit en quatre cants i un final. Sagarra va escriure aquest poema per encàrrec i ell mateix el va recitar l'any 1930. Ens parla de la joia del Nadal, del misteri d’aquella nit, dels pastors i la cova, del pessebre, del bou i la mula, o bé de l’estrella. Però Sagarra com autor de teatre ens exposa un poema dramàtic, un poema per reflexionar, punyent i molt entenedor.

L'obra va comptar amb la direcció artística de Mònica Luchetti i la direcció musical d'Ariel Seras, el nostre director. Es van fer dues sessions el diumenge dia 20 de desembre al TAP al simbòlic preu de 3€, destinat íntegrament a la Marató de TV3. Nosaltres vam enregistrar la nostra participació a la funció el dijous anterior, el que va provocar la curiositat de veure'ns actuar estant de públic i l'extranyesa del moment de l'enregistrament, ja que era cantar a porta tancada... Però bé, la situació és la que és.


Fem BiR i la Coral Amarant presenten el Poema de Nadal al TAP
NotÝcia de VOTV: Fem BiR i la Coral Amarant presenten el Poema de Nadal al TAP
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes