Propers concerts

El dissabte 11 de desembre a les 19 hores oferim un concert al Teatre Auditori Polivalent de Bigues, i també col·laborarem en la proposta que FemBiR ha preparat per aquell dia. (+info)

El dissabte 15 de gener de 2022, a una hora per concretar, al Teatre Auditori Polivalent de Bigues, Trobada de Corals de la Vall del Tenes.

On assagem

Durant el curs 2021-22, sempre que no estiguem confinats i que les autoritats sanitàries ho permetin, assajarem presencialment els dijous laborables entre setembre i juny de les 19:30 a les 21:30 al Teatre Auditori Polivalent de Bigues (on és?). Pels cantaires que no poden assajar in-situ, habilitem una sala virtual perquè puguin participar en els assajos.

No calen coneixements de música per a participar de la coral. Si us agrada cantar i voleu provar-ho us acollirem amb els braços oberts.

Tot i que la situació d'emergència sanitària sembla que vagi a millor, seguirem mantenint els protocols que detallem en la documentació adjunta.

Qui som i què fem?

La junta directiva està formada per Esther Armangué (presidència), Montserrat Codina (sots-presidència), Pere Puig (secretaria), Conxita Torres (tresoreria) i Àngels Casas, Josefina Iglesias, Maria Teresa Framis i María Muñoz (vocals).

El nostre repertori habitual és molt variat, amb cançons de la nostra terra, de la resta de l’estat espanyol i d’arreu del món, així com de diferents èpoques i estils.

Som membres de la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC).

Currículum

La Coral l'Amarant va néixer l'any 1984 anys amb la il·lusió de gaudir de la música i de la companyonia.

El mestre Ariel Seras i Viola exerceix les tasques de direcció des de l’any 2004. Amb ell, el cor ha donat un salt de qualitat que ens ha permès realitzar obres o actuar en llocs que semblaven fora del nostre abast. Així, amb la sarsuela Cançó d’Amor i de Guerra hem arribat a cantar dues vegades al Palau de la Música Catalana.

El Gloria i el Beatus Vir de Vivaldi, el Magnificat de Pergolesi, la Fantasia Coral de Beethoven o el Nadal, Llum i Misteri de Francesc Vila, són alguns dels altres reptes que hem dut a terme. Una altra fita ha estat la participació, interpretant i actuant, en l'òpera La Maternitat d'Elna, de l'ametllatà Martí Carreras, juntament amb d'altres corals, en una de les múltiples col·laboracions que hem fet.

Hem participat en nombrosos intercavis arreu del territori català, espanyol (la Rioja i Aragó) i també hem a França, en diverses ocasions, i a Escòcia.

Com sonem?

Us deixem un petit mostrari d'algunes de les peces que formen part del nostre repertori. L'enregistrament de les mateixes està fet en un concert en el que vam participar en la Catedral de Sant Llorenç a Sant Feliu de Llobregat (el Baix Llobregat) al desembre de l'any 2018. Preguem disculpeu la qualitat del so (la gravadora estava entre el públic).

Últimes notícies

Doble actuació per la Fira de Santa Llúcia de Bigues

Interpretarem "Nadal, Llum i Misteri" i col·laborarem amb Fem BiR amb el "Poema de Nadal" l'11 de desembre a les 19h al TAP

La Trobada d'Acordionistes de Bigues ha arribat a la 25a edició

El Teatre Auditori Polivalent de Bigues ha acollit per segona vegada la Trobada, dedicada a Irlanda, amb la participació de 12 acordionistes.

T'animes a cantar?

La coral impulsa unes jornades de portes obertes per animar a la gent a cantar

Punt de sortida al curs 2021-22

Com era tradicional abans de la pandèmia, la Diada Nacional de Catalunya torna a marcar l'inici del curs de la nostra coral

Activitats a Bigues i Riells del Fai

Contacta amb nosaltres

Envia'ns la teva consulta mitjançant aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.
Has d'acceptar les condicions de privacitat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes