La Trobada d'Acordionistes de Bigues ha arribat a la 25a edició

El Teatre Auditori Polivalent de Bigues ha acollit per segona vegada la Trobada, dedicada a Irlanda, amb la participació de 12 acordionistes.
La trobada d'acordionistes de Bigues és un acte que enguany ha arribat a la seva 25a edició i, en els temps que corren, la coral l'Amarant pot dir amb orgull que aquestes 25 edicions es corresponen a 25 anys, ja que la de l'any passat, en plena pandèmia, vam poder-la celebrar encara que fos d'una manera virtual.

L'edició d'enguany es va celebrar al Teatre Auditori Polivalent de Bigues el dissabte 2 d'octubre a les 17:30, recuperant la tradició encetada fa unes quantes edicions de dedicar-la a un país en concret, trencada per la trobada virtual a causa de la pandèmia. Després d'haver dedicat trobades a França i a Itàlia, enguany ens hem decidit per Irlanda, pel verd de l'esperança.

Fins a 12 acordionistes (Jordi Comasòlives, Miquel Gomes, Hans Móller, Javier Bueno, Arrigo Tomasi, Pep Vancell, Carolina Oliver, Tino Barba, Fidel Membrive, Jordi Bruguera, Meritxell Chiva i Michele Puddu) van participar en la trobada, en la que la coral va marcar l'inici de la segona part amb la interpretació de la peça An Irish Blessing. Una setantena llarga de persones van aplegar-se al TAP per gaudir de la música dels acordions i del bon humor dels acordionistes.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes