Concert de Nadal a la parròquia

La parròquia de Sant Pere de Bigues acull un concert de la coral per primera vegada després de la pandèmia
Aquest dissabte 16 de desembre de 2023 hem realitzat un ocnert llargament esperat, ja que en diferents ocasions havíem contactat amb la Coral Cervià de Torelló per a la realització del mateix i, finalment, per circumstàncies alienes a les nostres voluntats, la trobada no podia acabar de realitzar-se mai.

De més a més, hem aprofitat aquest concert per a cantar novament a la parròquia de Sant Pere de Bigues, també com agraiment per part nostra a la predisposició que sempre ha mostrat envers la nostra entitat a col·laborar amb nosaltres, sobretot en l'època de pandèmia que, tot i que ja comença a quedar pràcticament oblidada en les nostres memòries, encara no està massa lluny en el temps i la parròquia sempre va col·laborar d'una manera que podríem qualicar quasi que d'incondicional.

El concert pròpiament dit va coincidir amb la celebració a Bigues de la Fira de Santa Llúcia. Tot i no coincidir en els espais, això no va ser obstacle per a pràcticament omplir l'església de públic disposat a escoltar a ambdues corals.

En principi, al llarg de l'any 2024 retornarem la visita a la Coral Cervià.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes