Exposició del 40č aniversari de la Coral

L'exposició es podrŕ veure al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues fins el 24 de febrer
Dins els actes de la diada de Sant Sebastià, vot de poble de Bigues, s'ha inclòs la primera activitat prevista per la Coral l'Amarant en motiu del 40è aniversari.

El dissabte 20 de gener a la tarda es va inaugurar l'exposició que repassa els 40 anys de la Coral l'Amarant des de la data del seu primer concert, el 19 de març de 1984. A l'acte, que va tenir lloc al Casal d'Avis del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues, va assistir un nombrós públic i va comptar amb la presència i la participació de l'alcalde de Bigues i Riells del Fai, el senyor Joan Galiano, i la regidora de Cultura, Mayte Escobar. La Montserrat Codina va presentar el calendari d'actes previstos enguany per a la celebració de l'efemèride i en Jesús Cano va presentar l'exposició com a tal. L'acte es va complementar amb la projecció d'un video sobre la Coral. Abans, pel matí, vam participar en l'ofici religiós de la diada a la parròquia de Bigues.

L'exposició consta de cinc roll-ups realitzats per Identia Disseny i cadascun d'ells tracta d'una temàtica concreta: la història de la coral, els concerts i viatges amb destinacions llunyanes, les trobades d'acordionistes i les activitats que es realitzen al municipi. El cinquè roll-up és la presentació dels altres quatre.

L'exposició estarà en el Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues fins el 24 de febrer i estarà acompanyada per una urna on s'hi poden dipositar unes butlletes que son un qüestionari sobre l'exposició i que serviran per fer un sorteig durant el concert de primavera que celebrarem el 17 de març.
Notícia a VOTV
La Coral Amarant de Bigues celebra 40 anys amb una exposició i un concert especial, emčs el 23 de gener de 2024
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes