Primer concert del 40è aniversari

Els dos directors més longeus a la història de la Coral dirigeixen el primer concert del nostre 40è aniversari
El diumenge 17 de març va tenir lloc el primer dels concerts previstos en motiu del 40è aniversari de la nostra coral, que va servir per tenir el plaer de retrobar-nos amb el nostre antic director, en Quique Roca i Torndelacreu, que va ser convidat amb una de les corals que dirigeix en l'actualitat, concretament la Coral Allegro de Barcelona. En Quique va ser director nostre durant 10 anys, en el període comprès entre els anys 1994 i 2004, i va ser substituit per l'actual director, l'Ariel Seras. D'aquesta manera, el concert es pot definir com una mica de resum dels estils que la coral ha interpretat durant 30 dels seus 40 anys de trajectòria.

Per a nosaltres, el concert va servir per anar preparant i madurant el concert de fi de curs d'enguany, a celebrar el 6 de juliol, i que és el proper concert que farem a Bigues. Només una de les peces que vam cantar, que també val a dir que la vam estrenar, Nerea izango zen, no la interpretarem en el concert de fi de curs, ja que s'està preparant explícitament per al concert a Donosti del 23 de juny.

El cant comú va ser Més lluny de Lluís Llach, dirigit per en Quique Roca.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes