Retorn de primera un any i mig després

El 56è Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona ha suposat el nostre primer concert formal des de l'aturada per la pandèmia
Anualment, a principis de juliol té lloc el Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona, organitzat per la Federació Catalana d'Entitats Corals.

Enguany, a causa de la pandèmia, s'ha ofert la possibilitat de poder participar en un esdeveniment d'aquesta magnitud i, per a nosaltres, un petit cor ple de limitacions, poder formar part del cartell ha suposat un honor i una gran fita en la nostra història.

La magnífica i emblemàtica Basílica de Santa Maria del Pi, en plena Ciutat Vella barcelonina, és l'escenari dels concerts d'aquest festival, que ha suposat el nostre retorn a l'activitat formal (dins una certa normalitat) un any i mig després del darrer concert formal en el que vam poder participar.

Amb una formació amb diverses baixes per tot un cúmul d'imprevistos, vam cantar amb molta il·lusió davant el nombrós públic que pràcticament omplia la basílica l'Amor Particular d'en Lluís Llach, l'himne eucarístic Pange Lingua arranjat per Zoltán Kodály, una animada peça de Lajos Bárdos basada en el folklore hongarès titulada Dana Dana, la tradicional rossellonesa -i també animada- Joan del Riu i, per acabar, l'excitant Psalm 150 del brasiler Ernani Aguiar; un repertori molt exigent d'acord a la magnitud de l'esdeveniment, i que les circumstàncies encara li han fet incrementar la dificultat.

Vam ser els encarregats d'obrir boca en aquest concert. Ens van seguir el Cor Trobada de Barcelona, l'Orfeó Manresà de Manresa i el Cor Vivace de Barcelona.

Ara, com és preceptiu en el període estival, aturem la nostra activitat fins al setembre amb l'esperança i el desig que llavors la situació es vagi normalitzant i que el curs 2021-22 ens permeti treballar amb més tranquil·litat, sense tants sobresalts, i que ens millori la vida a tots.
El nostre concert
Enregistrament de la nostra participació en el 56è Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes