XXIV Trobada d'Acordionistes de Bigues

Degut a la pandèmia de la Covid-19, enguany la trobada ha estat virtual i s'ha emès per Vallès Oriental Televisió
Enguany ha estat l'edició més particular de les que es porten de la Trobada d'Acordionistes de Bigues.

La Coral va engegar fa 24 anys aquesta iniciativa que, amb la pandèmia de la Covid-19, corria el risc d'interrompre's en aquesta edició. Al moment de plantejar-se la mateixa no estava clar com podríem celebrar-la, i arran del concert virtual de final de curs emès per Vallès Oriental Televisió dins els actes virtuals de la Festa Major de Bigues va sorgir la idea de fer la 24a trobada virtual i, a ser possible, emesa per televisió. En aquest sentit, agraïm doncs a l'Ajuntament de Bigues i Riells per haver-nos posat en contacte amb Vallès Oriental Televisió i a la cadena per haver mostrat interès pel nostre projecte -que, de fet, no és nou, ja que fa molts anys que el cobreixen donant notícia- i donar-li difusió.

Així, doncs, cadascun dels acordionistes participants, als que agraïm la seva predisposició, s'han enregistrat interpretant una peça i l'han fet arribar a en Tino i a la Carolina, els nostres dos cantaires acordionistes, que, a banda de tocar fantàsticament, fan una feina que mai podrem agrair-los prou.

Aquesta 24a edició ha comptat amb la participació, per ordre d'aparició, d'en Tino Barba i na Carolina Oliver, en Miquel Gomes, en Hans Móller, en Jordi Comasòlives, en Marc Brucet, en Fidel Membrive, l'Andreu Muriana i en Pep Vancell.

Esperem l'any vinent poder tornar a retrobar-nos presencialment i a celebrar, com s'escau, el 25è aniversari de la nostra trobada.
25ª trobada d'acordionistes de Bigues a VOTV
Concert íntegre virtual de la 25ª Trobada d'acordions de Bigues, emès per VOTV.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes